Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

13. regijske igre MATP

13. aprila 2016 smo se s štirimi tekmovalci odpravili v Tolmin, kjer so potekale regijske igre MATP. Gostitelji, OŠ Franceta Bevka, so nam pripravili zanimiv poligon, kjer so naši varovanci lahko pokazali svoje spretnosti. V spremljevalnem programu nas je zabavala tamkajšnja folklorna skupina imeli pa smo čas tudi za druženje z ostalimi udeleženci iger. S svojo prisotnostjo nas je počastil tudi smučarski skakalec Jaka Hvala, ki je vsem tekmovalcem podelil medalje in z njimi tudi zaplesal. Ob koncu so nam Tolminci predali zastavo Specialne olimpiade in nam zaželeli uspešno pripravo na regijskih iger v maju.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1010″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri