Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

24. regijske igre primorsko – notranjske regije

V sredo 17.5.2017 smo se že v zgodnjih jutranjih urah odpeljali v Koper, kjer so se na stadionu Bonifika odvijale 24. regijske igre primorsko – notranjske regije. Iz naše delavnice se je udeležilo kar šest športnikov, ki sta jih spremljala sodelavca Marko in Ana. Dobra volja, zagnanost, borbenost, srčnost in t.i. fair play, so bili gradniki uspešnega nastopa prav vsakega tekmovalca posebej.

Ponosni smo, da so našo enoto zastopali:

  • Klemen v teku na 100 metrov,
  • Marko A. v teku na 100 metrov,
  • Stipe v teku na 100 metrov in v štafeti 4×100 metrov,
  • Anja v elementih košarke,
  • Marko M. v metu žogice,
  • Miran v metu žogice.

 

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”2477,2478,2474,2473,2481,2471,2472,2479,2470,2469,2476,2475″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri