Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

40 let praznujemo v prenovljenih prostorih

Po skoraj treh desetletjih uporabe so naši prostori kar klicali po prenovi. In tako je  letošnje vroče poletje v enoti Ajdovščina potekalo v znamenju velikih prenovitvenih del. Sedaj smo že skoraj pozabili na ves hrup, ropot, prah, kupe razbitega materiala, pa kupe peska, cementa, ploščic, cevi… In vse tiste pridne delavce, ki so se zagnano lotili tega velikega projekta. Jedilnica, pisarna in dve delavnici  so dobili novo podobo.  V vseh štirih prostorih so položene nove moderne ploščice, pod njimi talno gretje, ki ga bomo zelo veseli pozimi, pa sveže prepleskane stene. Zdi se nam, kot da je cel VDC na novo zadihal…

Ta težko pričakovani »likof« smo proslavili v sredo 28.9.2022.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6614,6613,6612″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri