Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Blagoslov kombija

Naš nov kombi je star že dva meseca, »krščen« pa je bil 12.4.2018.

Dogovorili smo se z g. Zoranom Zornikom, da bo izvedel obred. Varovanci so blagoslov že dolgo pričakovali in so ga tudi sami predlagali na samozagovorniški skupini.

Ob blagoslovu je pomagalo tudi nenehno rosenje dežja. Poslušali smo lep nagovor z dobrimi mislimi za srečno in varno vožnjo vozila.

G. Zorniku smo pokazali tudi vse prostore in ga seznanili z našo dejavnostjo. Dogovorili smo se tudi za nadaljnje sodelovanje.

Po obredu blagoslova smo za slavje razrezali kar tri slastne torte in jih poplaknili z dobrimi sokovi. Vzdušje je bilo prijetno in sproščeno.

 

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3987,3989,3991,3992,3993,3994″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri