Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Čarobne gosli”

V petek 16.3.2018 smo bili povabljeni na OŠ Šturje, kjer smo si ogledali lutkovno predstavo »Čarobne gosli« z marionetnimi lutkami.

Nad igro smo bili očarani in hkrati začudeni, kako dobri so bili mladi lutkarji iz 8. razreda. Vsi so igrali tudi več vlog hkrati. Da je bila ta predstava postavljena na oder je moralo sodelovati mnogo pomočnikov za izdelavo: lutk, scene, odra, oblačila…. Tudi starši so vestno vozili otroke na vaje. Veliko truda v vaje in izvedbo je vložila tudi profesorica Silvana Mislej.

Veseli smo bili povabila in naši varovanci so z zanimanjem spremljali dogajanje na malem odru.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”3839,3840″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri