Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dan za spremembe

Hiša Sadeži družbe nas je v zgodnjih pomladanskih dneh povabila k sodelovanju pri projektu Dan za spremembe. Sodelavki Polona in Vesna ter naši pridni varovanci, ki so vključeni v pohodniško skupino Lahkih nog naokrog, so se na povabilo odzvali. Skupaj s pripadniki Slovenske vojske so urejali igrala ter klopi v ulici Gradnikove brigade. Drsanje stare barve in nanašanje nove, sta v sodelujočih prebudili občutek, da lahko s trudom opraviš nekaj dobrega za mesto in ljudi. Po končanem odlično opravljenem delu, so poleg lepših igral ostali neizmerno zadovoljstvo, ponos, nasmejani obrazi in iskrice v očeh, ki so nam tudi ostalim, ki se projekta nismo udeležili, narisali nasmeh na obraz.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”2187,2194,2193,2192,2191,2190,2189,2188″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri