Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Danes pa štrudelj spečemo…

V soboto smo se odločili, da si malo popestrimo dan.
Ker nam je zadišalo »sladko« in smo v času jeseni, ki nas pridno zalaga s svojimi sadeži, smo se odločili za jabolčni štrudelj.
Najprej smo nabavili vse sestavine in se nato skupaj zbrali za mizo. Vsak je imel svojo zadolžitev. Eni so pridno ribali jabolka, drugi so pripravljali slasten nadev, tretji so ta nadev obilno potresali na že prej pripravljeno testo. Za bogatejši okus smo z žlico dodali tudi skuto. Štrudelj smo še namazali z jajcem. Ko je pečen, je namreč zaradi tega veliko bolj zlatorumen. Po kuhinji je kmalu omamno zadišalo in že so se nam cedile sline.
Ko je bila naša, nekoliko drugačna, jesensko obarvana malica pripravljena, smo se spet zbrali okoli mize. Z užitkom smo zagrizli v sadove našega dela in si že s pogledi ponosno nakazovali, kako dih jemajočo sladico smo pripravili.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5491,5492,5493″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri