Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dar časa-Kitajska

V četrtek, 12.12.2019, sta nas v Enoti Ajdovščina obiskala Miranda in Darko Mavrič, ki sta jesenski čas preživela na severozahodnem delu Kitajske z glavnim mestom Šjan. Ob slikah in filmih sta zanimivo pripovedovala o tamkajšnjih mestih, načinu življenja, delavnosti Kitajcev, hitri gradnji stolpnic, o pandah značilnih za tamkajšnje območje ter o kamelah blizu tibetanske meje, ki sta jih tudi jahala. Njihova mesta so za nas ogromna, z več milijoni prebivalcev. Ves čas sta imela lepo vreme, povsod pa zaradi vlage v ozračju rastejo in cvetijo zelo lepe rože. Ljudje da so prijazni, skromni in po konstrukciji mnogo manjši in lažji kot mi. To je dežela, kjer so prvi naredili testenine, a vseeno raje jedo riž. Kave ne poznajo, spijejo pa več čaja.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5367,5368″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri