Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dar časa – LURD

Naš Matej Žgavec se je od 17. do 22. maja s slovenskimi vojaki odpravil na romanje v Lurd. Pridružili so se jim tudi Colčani, spremljal jih je vojaški kurat. Matej je pridno fotografiral in v objektiv ulovil vse pomembne dogodke in doživetja. Bil je tudi zastavonoša za civilni del romarjev. V Lurdu so se takrat zbirali predstavniki mnogih vojsk iz različnih držav. V samem Lurdu so si ogledali vse znamenitosti in zanimivosti. Med potjo pa so se ustavili tudi v mondenih središčih in si ogledali njihovo bleščavost Matej je bil pripravljen, da nam v »Daru časa« podeli lepa doživetja ob prikazu vseh fotografij, ki jih je naredil na poti. Bilo je zelo zanimivo in na koncu smo ga nagradili z velikim aplavzom.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”2664,2665,2666,2667″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri