Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dar časa-moj kamišibaj

Pred Miklavževim večerom nas je, 5.12.2019, obiskala gospa Mirna Stopar iz Šturij in nam predstavila kar štiri predstave Kamišibaja: o nastanku Hublja, o butalski pameti, o konjičku ter o juhi skuhani iz kamna. S pozornostjo smo vsi gledali in poslušali. Večini je bila najbolj všeč pripoved o nastanku Hublja. Gospa Mirna nam je tudi zaupala, kako se je na prvi pogled zaljubila v Kamišibaj, obiskovala tečaj v Novi Gorici in sedaj ima že kar nekaj predstav. Tudi mi smo njej predstavili našo Kamišibaj skupino. Z njo smo se dogovorili, da nas bo še obiskala.

 

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5349,5350″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri