Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dar časa: Peka “šamrol”

31.3.2017 je bil v Enoti Ajdovščina resnično sladki dan. Jernej je praznoval rojstni dan s sladkarijami, Nataša pa s sladoledom. Gospa Marta Žgavec, mama našega Mateja, pa je pripravljala testo za šamrole.

Ob sebi je imela mnogo pomočnic in pomočnikov. Potrebno je bilo razvaljati listnato testo na trakove in jih naviti na stožčaste modelčke ter speči v pečici na normali temperaturi. Med peko je pripravila okusno kremo za polnjenje. Stalno nas je seznanjala z uporabnimi nasveti, da se peka čim bolj posreči. Napečenih je bilo dovolj šamrol, da so se vsi prisotni posladkali dvakrat, drugič še ob kosilu. Hrustljave šamrole so se kar raztopile v ustih. Dan je bil resnično vesel in sladek !

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”2060,2059,2058,2057″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri