Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dar časa – potopis o Avstraliji

18.10.2018 nas je obiskala gospa Anka Rudolf in nam podarila svoj čas, obogaten z dobrim podajanjem doživetij in vtisov iz Avstralije.

Tja se je podala k svojim sorodnikom in hkrati obiskala vsa pomembna mesta in lokacije. Poudarila je, da v vseh mestih ohranjajo stare stavbe v povezavi z novimi. V mestih so povsod lepi parki. Večina prebivalcev živi v mestih in največ v svojih lastnih nizkih hišah, saj je tam veliko površin.

Kopanje v morju je nevarno zaradi morskih psov in strupenih rib, zato se ljudje kopajo zgolj na varnih in ograjenih kopališčih. Zanimiva ji je bila vegetacija rastlin, ki počivajo le malo časa, saj je tudi pozimi tam dovolj toplo. Ljudje so povsod prijazni in starejši prostovoljci v mestih pomagajo usmerjati tujce in jim pomagati z informacijami. Ko so se peljali v osrednji del, so si ogledali znamenito Goro Uluru. Tudi živali so tam drugačne kot pri nas, zelo zanimivi so kenguruju vseh vrst in velikosti.

Avstralija jo je zelo privlačila in tja bi se še vračala.

[lsvr_gallery items_per_row=”1″ images=”4414″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri