Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Decembrska potepanja

Vsako leto se v decembru z našimi uporabniki odpravimo na ogled praznično okrašenih mest. Radi si pogledamo Ljubljano, Koper, Novo Gorico in tudi bližnjo Ajdovščino. Ker je letos vreme nepredvidljivo in predvsem deževno, smo se odpravili v Koper, kjer smo imeli priliko si ogledati praznično okrašene izložbe v nakupovalnem centru, ogledali smo si animirani film, ter se seveda okrepčali s kavico in vročo čokolado. Nekateri so si v trgovini tudi kaj kupili.

Na koncu smo si ogledali še okrašeni Koper in se prijetnih vtisov odpravili proti Vipavi.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3451,3452,3453,3454,3455,3456,3457,3458,3459,3460,3461″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri