Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Donacija podjetja Mlinotest

Kot smo že pisali, smo v mesecu septembru aktivno sodelovali na Mlinotestovem festivalu testenin in iz njihovih izdelkov naredili izvirne slike.

Danes, 9.10. 2018 nas je skupaj s sodelavci obiskal direktor podjetja Mlinotest, gospod Danilo Kobal in nam ob tej priložnosti izročil donacijo v  vrednosti 250€.

Povedal je, da je vesel, ker smo se odzvali sodelovanju z njimi ter da so bila naša dela na festivalu zelo opažena. Obenem je izrazil željo po ponovnem sodelovanju. Ob prejemu donacije, je naš varovanec Miran povedal kako je potekalo ustvarjanje slik iz testenin, druženje pa smo nadaljevali s predstavitvijo našega centra, našega dela, izdelkov in aktivnosti, ki jih imamo.

Še enkrat se vsi skupaj zahvaljujemo za donacijo, za obisk in čudovito izkušnjo sodelovanja.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4379,4380,4378″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri