Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Državne igre MATP, Ljubljana

V soboto 12.11. 2022 smo se udeležili državnih iger MATP, ki so v organizaciji Centra Janeza Levca potekale v Ljubljani. Veliko število tekmovalcev in spremljevalcev je bil za organizatorje gotovo velik zalogaj, zato so se iger lahko udeležili le štirje tekmovalci iz vsake organizacije. Iz našega VDC-ja so nas častno zastopali Katka, Jožica, Vesna in Tomaž.

Na šestih postajah so se tekmovalci pomerili v vlečenju vrvi, metu žoge na koš, metu vrečke v cilj, podiranju kegljev, zbijanju žoge iz stožca in brcanju žoge na gol. Vsak po svojih zmožnostih in sposobnostih je v vsako nalogo vložil veliko energije, znanja, predvsem pa dobre volje. Pri tem je vedno lahko računal na pomoč svojih spremljevalcev.

Zato so bili na koncu zmagovalci prav vsi in medaljo okrog vratu jim je obesil naš boksarski šampion Dejan Zavec. Za zabavo na koncu je poskrbel “Čuk” Jože Potrebuješ in pred odhodom domov smo z obema naredili še fotko za spomin.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”6786″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri