Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kamišibaj gledališče

Decembrsko dogajanje so nam popestrili učenci Osnovne šole Col, ki so nam pod mentorstvom ga. Silve Karim uprizorili različne zgodbe v edinstveni obliki uprizoritvene umetnosti Kamišibaj gledališča.

Z zanimanjem smo prisluhnili doživetemu pripovedovanju že poznanih in tudi avtorskih zgodb. Še posebej so nas navdušile njihove ilustracije, ki so lepo poudarile bistvo zgodbe.

Lepo nam je biti v družbi mladih in v veselje nam je videti, da imajo ob sebi mentorico, ki jim na izviren način pomaga razvijati svojo ustvarjalnost in svoj talent.

Ga. Silva in dragi učenci, hvala za obisk!

[lsvr_gallery_cpt gallery=”3474″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri