Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kostanjev piknik v enoti IVO

Topli oktobrski dnevi so bili kot nalašč za pripravo piknika na prostem. V bivalni enoti že tradicionalno organiziramo kostanjev piknik. V torek 22.10.2019 je bilo toplo, sončno vreme, ki nas je kar zvabilo na dvorišče pred VDC-jem. Začeli smo z rezanjem kostanja in pripravo vseh potrebnih pripomočkov za piknik. Na tem mestu se zahvaljujemo vipavskim gasilcem, da so nam radodarno posodili mize in klopi, ter žar. Sodelavca Jordan in Božo sta ob pomoči Štefana spekla kostanje, kasneje pa še okusne čevapčiče. V sproščenem vzdušju smo preživeli lepo popoldne.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”5420,5421,5422,5423,5424,5425,5426,5427″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri