Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Letovanje v Ankaranu 2022

Nekoliko negotovi a vsekakor polni pričakovanja smo se letos prvič odpravili na letovanje v Ankaran. Depandasa hotela Adria, Vila Bor je bila v svojem naravnem okolju kot nalašč za našo druščino. Okolje nam je nudilo možnost za sprehode, nam tako ljubo “kofetkanje”,  kopanje v zunanjem in pokritem bazenu, še najbolj pa nam je prijalo toplo morje in sončni žarki, ki smo jih lovili na plaži. Poleg hrane in pijače so v hotelu poskrbeli tudi za zabavni večer, katerega smo se z veseljem udeležili in se naplesali “za vse soude”. In še veliko lepega se je zgodilo a naj to zaenkrat ostane še naša skrivnost. Spomini na letošnje letovanje pa nas bodo greli še dolgo v jesen.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”6553″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri