Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Likovna razstava varovancev VDC Ajdovščina – Vipava Enote Vipava

V petek 13. decembra smo imeli v prostorih enote Vipava otvoritev prve likovne razstave naših varovancev z naslovom: TOPLINA DOMA.

Nadvse veseli smo bili tako velikega odziva povabljenih staršev, sodelavcev, prijateljev in drugih, ki so tako ali drugače povezani z nami. S krajšim kulturnim programom, v katerega so bili vključeni tudi drugi varovanci, smo skušali pričarati pristno galerijsko vzdušje.

Sabina, Martin, Tamara, Mitja in Verena so naši umetniki, ki likovno ustvarjajo že vrsto let. Čas je že bil, da se nam tudi primerno predstavijo.

Slike so nastajale dlje časa. Potrebno je bilo veliko truda in tudi pomoči s strani zaposlenih. Z barvnimi risbami  so nas popeljali v svoj intimen svet likovnega izražanja. To je svet, kjer jim dom in družina pomenita veliko in  predstavljata pomembno vlogo v življenju. Skozi motive umetnin občutimo njihovo hrepenenje po toplini doma.

Bivalna skupnost in delavnica predstavljata varovancem drugi dom. Eno veliko, razširjeno družino, oziroma skupnost, kjer živijo, delajo, se imajo radi in se tudi kregajo. Vsi skupaj se trudimo ustvarjati posebno čarovnijo, harmonijo in toplino, TOPLINO DOMA.  Naj ustvarjalnost briše prah iz vsakdanjosti.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5379,5380″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri