Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Moje življenje slikarke

V četrtek, 21.3.2019 nas je obiskala slikarka in ustvarjalka Alina Asberga Nabergoj.

Najprej nam je predstavila svojo rojstno Latvijo, življenje v njej in značilnosti, nato pa je tenkočutno povedala še svojo življenjsko zgodbo. Splet naključij in ljubezen jo je leta 2005 pripeljala v Vipavo, kjer živi še danes s svojo družino.

Njeno življenje je zapolnjeno z darovanjem za štiri otroke in moža, slikanjem in delovanjem v društvih in družbi. Kot slikarka se udeležuje raznih slikarskih kolonij, Rada ima naravo, občuduje njeno lepoto in jo potem tudi naslika. Kot osebnost je naravnana v pozitivno, lepo, veselo in v prijazno. Od nje smo prejeli lep odnos in smo jo z zanimanjem poslušali in gledali. Razveselile so na tudi njene lepe sončno barvne slike.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”4706,4707,4708″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri