Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Na obisku na Kmečkem turizmu Kosovel

V že mrzlih novembrskih dneh, smo se tokrat odpravili na obisk na Kmečki turizem Kosovel v Črničah, kjer sta nas z vso odprtostjo pričakala gospodar kmetije g. Janko in njegova soproga ga. Katica. Takoj smo se počutili sprejeti in bilo nam je domače. G. Janko nam je pokazal in razložil postopek izdelave klobas, suhih salam, vratovine in pancete. Razkazal nam je tudi sušilnico pršuta in salam. Na kraju obiska, nas je v prostorih kmečkega turizma z odličnimi domačimi dobrotami pogostila ga. Katica.  Pomoč pri delu, ki jima ga nudi sin in slastno pecivo, ki ga je spekla njuna vnukinja sta tihi pokazatelj, da ima kmetija Kosovel lepo prihodnost.

Družini Kosovel smo hvaležni za klobase, ki so nam jih podarili in tako polepšali novembrsko rojstnodnevno praznovanje. Predvsem pa smo hvaležni za dar njihove prijaznosti, odprtosti in domačnosti, po kateri so poleg njihovih kulinaričnih mojstrovin poznani po vsej Vipavski dolini in širom po Sloveniji.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”3407″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri