Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Na obisku pri gospe Marti

Z veseljem smo se odzvali na povabilo gospe Marte s Planine, ki nas je tudi letos pogostila, lahko rečemo, s tradicionalno pico iz krušne peči. Brez kakršnekoli besede, je bilo čutiti, da smo pri njej dobrodošli. Pričakala nas je z nasmehom, skupaj s hčerko, ki ji je pomagala pri peki.

V prijetnem kotičku njene domačije, se nas je zbralo kar trideset zaposlenih in varovancev. Počutili smo se kot, da bi prišli domov. Sproščeno vzdušje, mir, ki ga gospa Marta izžareva in čas, ki si ga zna vzeti za človeka, so bili dodatna začimba, odličnemu pečenemu krompirju s slanino in skrbno pripravljeni pici.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2732″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri