Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nagradni pohod in trgatev v Batujah

Pohodniško skupino Lahkih nog naokrog, je v septembrskem nagradnem pohodu pot popeljala v Batuje, kjer smo si med daljšim sprehodom vzeli čas za ogled mesta in spominskega obeležja na kraju, kjer je med 9. in 18. stoletjem stala cerkev svetega Jurija s pokopališčem, o katerem priča zelo bogato arheološko najdišče, ki je eno najzanimivejših zgodnje- srednjeveških najdišč v Sloveniji.

Na kraju pohoda, smo se lahko posladkali s sladkim grozdjem in okusili duh prave trgatve. 

[lsvr_gallery_cpt gallery=”3110″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri