Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Naš slavljenec

V torek 30.4.2019 je praznoval svoj 50.rojstni dan naš Marjan, ki je tudi najstarejši uporabnik v programu institucionalnega varstva. Pripravili smo mu majhno presenečenje. Jedilnico smo okrasili z baloni, ter mu nabrali šopek ivanjščic. Mize smo okrasili s prti v modri barvi. V bližnji pekarni so mu spekli lepo in okusno torto. Vsi skupaj smo mu zapeli vse najboljše in se posladkali s torto in kavico, ki jo Marjan rad pije. Spesnili smo mu tudi pesem na njegovo ime in se skupaj fotografirali. Bil je vidno zadovoljen in nasmejan.
Vsi skupaj mu želimo predvsem zdravja in da bi se dobro počutil med nami.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”5437,5438,5439,5440,5441,5442″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri