Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Naša Marinka

V sredini januarja smo proslavljali Marinkino upokojitev. Najprej nas je vse pozdravil direktor Roman, ki se je Marinki zahvalil za dolgoletno sodelovanje in še posebej poudaril, da je bilo Marinkino delo neprecenljivo ter da mu je v posebno čast, da je lahko z njo sodeloval in delal. Sledile so zahvale s strani varovancev, ki so izražale hvaležnost, prijateljstvo, zaupanje in iskrene drobne želje ter program, ki smo ga pripravili Marinkini sodelavci. Ob obujanju veselih in posrečenih dogodkov smo se iskreno nasmejali, ob tem pa smo ugotovili, da nas Marinka zelo dobro pozna, saj je na vsa zastavljena vprašanja v obliki kviza pravilno odgovorila. S tem si je zaslužila nemalo nagrad, ki ji bodo popestrile čas v penziji 🙂

Težko smo izpustili Marinko iz naše srede, saj nam je bila vodja, prijateljica, učiteljica, mama, … Vendar sta poti, ki sta bili deloma skupni, morali iti naprej, vsaka v svojo smer. Tako ostaja pričakovanje na še kakšno srečanje, ostajajo spomini na skupne korake, na raznorazne debate, na vzpone in padce, na spoznanja in na bogate izkušnje, ki smo jih odtisnili drug v drugega in s katerimi smo si bogatili ure in dneve pri delu v delavnici in na naših skupnih srečanjih.

Hvala Marinka za vašo iskrenost, vaš nasmejan obraz, vašo modrost in preudarnost. In kot je v uvodnem govoru povedal Roman: ” Imej se dobro, imej se fajn, ne pozabi na nas, pridi še k nam. Tu te bo vedno čakal širok in velik nasmeh!”.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”3581″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri