Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Naši planinci na občnem zboru PD Križna gora

Ponosni smo, da smo že sedem let člani Planinskega društva Križna gora. S pomočjo njihove vodnice Hermine Čuk vsak mesec odkrivamo nove kraje, nove poti, vrhove, razglede… O vsem tem smo v petek, 4. marca poročali na občnem zboru članov društva in kulturni program popestrili z našo folklorno točko.  »Gojzerje« smo zamenjali za plesne čevlje in dokazali, da nismo samo dobri planinci, pač pa tudi dobri plesalci. Večer smo zaključili v prijetnem druženju z ostalimi člani ob glasbi, plesu in dobri jedači. Ob vsem tem pa ni zmanjkalo časa niti za načrtovanje novih poti in dogodivščin v hribih.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”744,743″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri