Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nastop na festivalu OP na Opčinah

Sklad Mitja Čuk iz Opčin je že devetič zapored organiziral srečanje gledaliških skupin oseb s posebnimi potrebami. Povabila naših prijateljev iz zamejstva smo bili veseli in Mojca, ki vodi našo skupino, nas je navdušila, da smo obudili točko “Kmetič”. Pri tem nam je pomagal in nas na harmoniki spremljal g. Mauro Deferri.  Nastop nam je lepo uspel in tudi tokrat smo poželi velik aplavz in pohvale, ki so nam dale nov zagon za ustvarjanje in nadaljnje delo.  Naši varovanci namreč zelo radi nastopajo, pojejo in plešejo.

Drugo leto praznuje festival OP 10 let in smo že povabljeni, da se predstavimo z novo točko. Že tuhtamo….

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”2849,2850,2851,2852,2853″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri