Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nova sedežna reciklirana garnitura

27.5.2016 nas je zjutraj hupa kamiona opozorila, da se je za nas pripeljalo darilo. V KSD (Komunalno stanovanjski družbi)  Ajdovščina so v  »Tednu vseživljenjskega učenja« iz odpadnih palet izdelovali-reciklirali sedežno vrtno garnituro za Enoto Ajdovščina. Izdelovalo jo je sedem prostovoljcev.

Naši fantje so bili takoj pripravljeni pomagati   in so s pomočjo avtodvigala in vozička razkladali novo pridobitev. Morda jim bo uspelo pridobiti tudi izdelovalca blazin, ki bodo tudi reciklirane. Kdor želi videti našo novo pridobitev na vrtu, naj pride na obisk in ogled.

[lsvr_image lightbox=”yes” image=”1200″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri