Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

O maratonu

Z zanimanjem smo pričakovali obisk g. Brankota Lavrenčiča, ki nam je v torek, 10.4.2018, daroval svoj čas in nam s slikami in besedo predstavil zgodovino maratona, vrste maratonov, priprave na tek, treninge, skrb za zdravje, druženje, potovanja na največje svetovne maratone in vzdušje na njih.

Z izvirnostjo podajanja nas je vse pritegnil in bi ga kar še poslušali. Njegov doprinos k razvoju teka v našem kraju je velik. Sam se je celo življenje ukvarjal s športom, šele zadnja leta pa rekreativno trenira tek.

Tako on kot tudi drugi iz skupine se udeležujejo znanih maratonov po svetu, kot je na primer v Berlinu, Parizu, Istanbulu, New Yorku…. Nikoli pa ne pretirava! To je njegovo osnovno vodilo!

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3972,3973,3974″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri