Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

O prostovoljstvu

V torek, 5.12.2017 nas je obiskala gospa Vera Kodrič. Njena tema je bila zelo zanimiva. Povedala nam je svojo življenjsko zgodbo, ki je prepletena s prostovoljstvom.

Njena delovna mesta so bila v Tekstini, na Socialnem skrbstvu in v Cirius – nekoč Zavod JPV v Vipavi. Vedno je z veseljem in odgovornostjo opravljala svoje delo ter dobila čas še za učenje drugih. Učila je stenografijo in še danes vodi tečaje tipkanja. Dolgo let deluje kot prostovoljka pri Rdečem križu v Ajdovščini. Bila je tudi predsednica odbora RK Ajdovščina. Skozi svojo življenjske izkušnje nas je popeljala v svet dajanja in prejemanja pomoči. V življenju se lahko hitro zgodi, da izgubiš službo, zdravje in zapadeš v revščino. Prostovoljci RK nesebično priskočijo na pomoč in ljudem pomagajo z besedo in potrebnimi sredstvi. Zanjo je prostovoljec tudi vsak krvodajalec. In krvodajalske akcije se izvajajo tudi preko RK. Naravnanost v prostovoljnost pa je pridobila že v svoji izvorni družini, saj je že njena mama zelo rada pomagala drugim, pomoči potrebnim.

[lsvr_image lightbox=”yes” image=”3400″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri