Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk FORMA VIVE v Hrušici

V jeseni se v Enoti Ajdovščina vedno odpravimo nabirat mah za izdelavo adventnih venčkov. Naša stalna destinacija je Hrušica. Veseli smo se na pot odpravili v torek 17.10. Dan je bil sončen, topel in le barvito listje v gozdu nas je spominjalo na jesen. Ob štorih je raslo kar nekaj gob. Ker nas je bilo veliko, smo mah hitro nabrali. Toda tokrat smo nabiranje nadgradili tudi z obiskom Forme Vive. V naravi okrog hiše lastnika Zvonka Bizjaka, ki se ukvarja z oblikovanjem gline in izvajanjem delavnic, so stalno razstavljene različne glinene skulpture. Zelo zanimive in nenavadnih oblik ! Pred hišo je sedaj postavljena instalacija različnih glinenih gozdnih listov. Prijazni lastnik in njegova partnerka sta vsakemu za spomin podarila »strahca« iz gline.

[lsvr_image image=”3289″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri