Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk iz Waldorfske šole Ajdovščina v VDC-ju

22.6.2021 smo v »našem« VDC AJDOVŠČINA prejeli obisk iz Waldorfske šole Ajdovščina.

Obiskali so nas učenci 4. razreda v spremstvu gospe Ksenije Francetič ter nam prijetno popestrili naš vsak dan. Pripravili so nam zelo lepo presenečenje.

Šolarji so čez leto pridno izdelovali razno razne izdelke in jih prodajali na tržnici. Odločili so se, da en del svojega izkupička namenijo tudi nam.

Sklenili so nam kupiti mali gospodinjski aparat – »mikser«, ker se nam je » naš stari mikser« na letošnjem taborjenju pokvaril.

Seveda smo bili tega darila zelo veseli, še bolj pa smo bili in smo veseli njihove darežljivosti in druženja z nami.

Ga. Ksenija in četrtošolci Waldorfske šole, iskrena hvala Vam za tako lepo gesto.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”5796,5797,5798,5799,5800″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri