Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk Izole in pohod do Belih skal

Na zimski dan smo se odpeljali proti morju do Izole. V skupini smo bili varovanci iz III. pohodniške skupine in dva spremljevalca. Pričakalo nas je manj vetrovno vreme kot v Ajdovščini in razburkano sivo morje. Peš smo se odpravili po gozdičku do Bele skale. Tam smo uživali zimsko morsko idilo, metali kamenje v morje in obujali lepe spomine na letovanja. Privoščili smo si kosilo iz popotne torbe ter se po strmi poti odpravili nazaj proti kombiju in se odpeljali v mesto. Ogledovali smo si tamkajšnje zanimivosti in si privoščili kavico v prijetnem lokalu. Ogledali smo si tudi bodočo destinacijo letovanja v San Simonu.

Veseli in zadovoljni smo se odpeljali nazaj v burjasto Ajdovščino.

[lsvr_image lightbox=”yes” image=”1935″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri