Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk podjetja PIPISTREL iz Ajdovščine

Velika skupina varovancev in sodelavcev – bilo nas je štiriindvajset, smo v četrtek 17.11.2016 obiskali Pipistrel. Sprejela nas je prijazna gospa Taja Boscarol in nam v njihovi Vizionarni preko projekcije najprej predstavila dejavnost njihovega podjetja.Seznanili smo se z zanimivostmi nastajanja in razvoja njihovega podjetja ter s sodobnim načinom proizvodnje, ki je vodena tudi preko računalnikov in robotov. Še najbolj so bile zanimive vrste njihovih letal, ki se delijo na jadralna in motorna, so pa tudi kombinirana. Po vsem svetu njihova lahka letala uporabljajo v različne namene. Vsa so bele barve, posamezni kupci pa si zaželijo tudi kako barvitost. Pred hangarjem smo si ogledali jadralno letalo in nekaj novih Virusov, ki so bili v fazi preverjanja delovanja.

Bilo je zanimivo in seznanili smo se z dejavnostjo, ki jo poznajo po celem svetu in ima sedež prav pri nas v Ajdovščini.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”1763,1762″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri