Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk pri naši znanki, teti Mari

Na sončen, jesenski dan zadnje nedelje v oktobru, smo se dopoldan s skupino uporabnikov BE, odpeljali najprej na Planino, da prižgemo svečko ob bližajočem dnevu mrtvih, na grob nekoč našega Jožkota.
Nazaj grede, smo se že tradicionalno ustavili pri, že skoraj naši, teti Mari v Gaberjah. Kot vedno, nas je pričakala nasmejana. Pogostila nas je s pecivom, kavo in še bi lahko naštevali. Po prijetnem klepetu, smo se žal morali posloviti, saj nas je čakalo še nekaj obiskov grobov.
Draga teta Mara, hvala Vam za vaše gostoljubje!

[lsvr_image lightbox=”yes” image=”5459″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri