Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk sv. Miklavža v Bivalni enoti

V nedeljo 5. decembra 2021 zvečer, nas je v Bivalni enoti in Stanovanjski skupini, s svojim obiskom presenetil sam sv. Miklavž v spremstvu angelčka in parkeljna. Vse skupaj nas je najprej nagovoril, da smo bili tudi letos zelo pridni, za vsakega posebej je imel pripravljeno darilo in lepo besedo. O nas pa je vedel čisto vse, tudi za tiste bolj glasne….Obljubili smo mu, da se bomo še naprej trudili, kljub covidnim časom.
Zaželel nam je »Srečno!« tudi v prihajajočem letu 2022, ko nas, kot nam je obljubil, ponovno obišče in odhitel še naprej k ostalim otrokom in dobrim ljudem …

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”5950,5951,5952,5953,5954″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri