Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk sv. Miklavža v bivalni enoti

Povsem običajen ponedeljkov večer, ko so se stanovalci bivalne enote že posedli pred televizijo, računalnik, knjigo, nekateri pa celo že odpravili počivat, je iznenada prekinilo zvončkljanje, ki se je razlegalo od vhoda. Obiskal nas je sv. Miklavž s svojimi angelčki in seveda tudi parkljem. Obiska smo se zelo razveselili, še toliko bolj, ker je imel za nas poln koš daril. No, tudi šiba ni manjkala, za vsak slučaj.

Sv. Miklavžu, angelčkom in parklju se vsi lepo zahvaljujemo in ga pričakujemo spet čez leto dni.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”1782,1783,1784,1785,1786,1787,1788,1789,1790″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri