Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk sv. Miklavža

Torek 5.12.2017 je bilo v zraku čutiti, da ni čisto običajen dan. Vsi smo namreč vedeli, da je miklavžev večer. Nekateri so še dan prej hiteli s pisanjem pisma sv. Miklavžu, da jih letos slučajno ne bi pozabil. Naša Katja je bila še posebej izvirna, zaželela si je namreč revijo (ki jo tako ali drugače dobi vsak teden).

Po večerji smo vsi skupaj hiteli s pospravljanjem in čiščenjem, kot da bi koga pričakovali. Ko smo se že posedli pred televizorje ali šli po sobah, je bilo po stopnišču slišati nenavadno rožljanje. Nekdo je zaklical: Miklavž!

V trenutku je bila jedilnica ponovno polna. Skozi vrata sta prišla dva parkeljna, ki sta bila neverjetno prijazna, ter prelepi angelčki in seveda za njimi sv. Miklavž. Prav vsi smo jih bili veseli, še zlasti pa Miklavža. Najprej nas je prijazno pozdravil in ker so bili vsi naši uporabniki čez leto zelo pridni, so prav vsi dobili darilca.

Če se bo iz bivalne enote širil prijeten vonj (bolj ali manj močan), so za to kriva Miklavževa darila.

Seveda se zahvaljujemo sv. Miklavžu, ki k nam pride iz Orehovice, da nas vsako leto obišče in se za obisk priporočamo tudi naslednje leto.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3464,3465,3466,3467,3468,3469,3470″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri