Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk terapevtskega psa

S svojim obiskom nam jesenske večere v bivalni enoti popestrita kuža Oli in njegov vodnik Primož. Pričakamo ju v jedilnici, kjer imata na voljo več prostora za gibanje in prikaz svojih veščin. Vsi imamo možnost vzpostaviti kontakt z Olijem, nekateri bolj pogumno, drugi pa ga bolj opazujejo. Ura njunega obiska še prehitro mine, tako da se že veselimo prihodnjega srečanja.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”5410,5411,5412,5413,5414,5415,5416,5417″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri