Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk terapevtskega psa

V sredo 24.1.2018 smo se v popoldanskih urah v bivalni enoti razveselili obiska terapevtskega psa Bona in njegove vodnice Ane. Terapevtski par poznamo že od lanskega leta.

Posedli smo se v krog, da je Bono lažje prišel in pozdravil vsakega od varovancev. Večina ga je brez strahu pobožala in mu dala priboljšek, nekateri pa so bili zadržani in so se stika z njim še bali. Vsak je imel priložnost ga pobožati, nekateri so ga poskušali počesati, mu umiti zobe s krtačko, kar je bilo za večino prisotnih zelo zanimivo, ga s povodcem voditi na sprehod, mu podati igračko.

Ura druženja je minila zelo hitro, a smo razumeli, da tudi kuža potrebuje počitek. Dogovorili smo se za nadaljnja srečanja in že komaj čakamo naslednjega.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3740,3741,3742,3743,3744,3745,3746,3747,3748,3749,3750,3751,3752″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri