Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk učencev iz CIRIUS-a

Svojo mladostno razigranost so minuli teden med nas vnesli  učenci iz CIRIUS-a. Tri dni so bili naši gostje. Pokazali smo jim, kje in kako živimo, delamo in ustvarjamo. Preizkusili so se v različnih proizvodnih delih, pomagali so izdelovati adventne venčke in novoletne voščilnice. Skupaj smo izvedli trening balinanja na Palah, se odpravili na sprehod po Ajdovščini, odigrali igro tombole…

Pozitivna energija je naredila lepo, dinamično vzdušje. Hvala za vaš prijeten obisk!

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”6869,6870″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri