Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk velikonočne razstave pirhov

V petek, 6.4.2018, je večja skupina varovancev in sodelavcev iz Enote Ajdovščina obiskala Vipavski Križ.

Namenili smo se v Galerijo Vipavski Križ in si ogledali prečudovito razstavo velikonočnih pirhov. Očaralo nas je več lot 1000 pirhov in drugih velikonočnih simbolov kar 65-ih razstavljavcev.

Raznobarvni pirhi z različnimi motivi in tehnikami obdelave iz različnih koncev sveta so nase vlekli naše začudene in občudujoče poglede. Kaj vse ljudje zmorejo, znajo in ustvarjajo !!! Vesela Velika noč se nam je s tem obiskom podaljšala in v nas se je vtisnilo lepo doživetje.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3977,3978,3979,3980,3981,3982″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri