Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obiskali so nas dijaki srednje šole Veno Pilon Ajdovščina

V četrtek 15.3.2018 so nas obiskali gimnazijski dijaki 2. letnika iz Srednje šole Vena Pilona.Po predstavitvi naše ustanove in naše dejavnosti so se osebno predstavili. Ugotovili smo, da imajo različne talente in darove, ki jih razvijajo na športnem, glasbenem, motociklističnem in še kakšnem drugem področju. Zelo radi se družijo tudi s prijatelji.

V šolo se vozijo od vsepovsod iz okoliških krajev, eden je celo iz Brd in biva v dijaškem domu.

Po pogostitvi smo se razdelili v tri skupine in si ogledali naše prostore. Z zanimanjem so opazovali, kaj vse delamo. Nekateri so nas že poznali, večina pa je bila prvič seznanjena z   VDC.

Veseli smo, da se dogaja »socialna integracija v obratnem smislu« – iz okolja k nam. Ker gredo drugi teden na izmenjavo na Nizozemsko, smo se dogovorili, da nam bodo pripravili en »DAR ČASA« s potopisom. Veseli smo, da bodo še prišli !

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”3825,3826,3827,3828″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri