Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ogled jaslic v Gorici

V  četrtek 29.1.2018 smo se z dvema kombijema odpeljali v Gorico v Italijo na ogled jaslic v samostan sester klaris. Navdušeni smo bili nad izvirnostjo jaslic, nad premikajočimi se figurami in prikazom božičnega dogajanja. V bližini smo si ogledali tudi lurško votlino s kipom Marije. Kljub mrzlemu zimskemu popoldnevu smo bili veseli, da smo si izbrali Gorico za izlet, saj je bil za marsikaterega od varovancev to prvi obisk tega mesta.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3705,3708,3704,3707,3706,3709,3702,3703″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri