Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ogled razstave pirhov (Vipavski Križ)

V sredo 19.4.2017 si je večja skupina varovancev iz Enote Ajdovščina skupaj s spremljevalci ogledala zanimivo in lepo razstavo pirhov v Krajevnem domu v Vipavskem križu. Po razstavi nas je vodila gospa Lojzka Paljk.Očarala nas je barvitost razstavljenih jajc, kamnoseških izdelkov in drugih izdelkov izpod pridnih rok otrok in odraslih. Vsi izdelki so bili lepo aranžirani na barvitih prtičkih in ob lepih cvetličnih aranžmajih. Ker smo imeli podrobno razlago, smo si še bolj z zanimanjem ogledovali razstavljeno. Barvitost pirhov, narejenih z različnimi tehnikami, osupne vsakega, ki si to razstavo ogleda. In nenazadnje smo dobili tudi kako idejo za naše ustvarjanje v VDC.

Drugo leto si bomo razstavo z novimi eksponati ponovno zagotovo ogledali.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”2450,2451,2452,2454″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri