Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ogled tiskarne EUROPRINT d.o.o. v Ajdovščini

V četrtek, 16. aprila 2016, si je skupina varovancev VDC Ajdovščina – Vipava v  spremstvu Mateja, Vesne in Suzane ogledala družinsko  proizvodno podjetje Europrint d.o.o. v  Ajdovščini, ki se ukvarja s šablonskim tiskanjem na metražno blago.

Po prisrčnem sprejemu direktorja Uroša Trebižana, smo si ogledali različne faze tiskanja na blago. Obrazložil nam je, da je pred samim tiskanjem potrebnih še veliko predpriprav: od same zamisli in nastanka vzorca z risanjem na računalnik, do priprave filma, šablon, barv, ter kontrole končnega izdelka – potiskanega blaga. Nekaj vzorcev blaga so nam tudi podarili.

Sledilo je presenečenje, saj so gostitelji vsakemu izmed nas poklonili kuhinjsko krpo, potiskano s posebnimi novejšimi barvami z vonjem po jagodah.

Uroševa starša Aleksandra in Valter sta nam pripravila tudi prigrizek, ob katerem smo po končanem ogledu skupaj z delavkami tudi poklepetali. Direktorju Urošu smo se ob tej priložnosti zahvalili za prijazen sprejem ter obširno strokovno razlago, saj si bomo tako lažje predstavljali kako nastane pisano blago.

Urošu, Aleksandri in Valterju prisrčna HVALA od vseh nas iz VDC-ja!

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1113″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri