Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ogled velikonočne razstave v Vipavskem križu

V četrtek smo se kljub slabi vremenski napovedi odpravili proti Vipavskemu križu na ogled velikonočne razstave – pirhov. Ob prihodu v Vipavski križ je izza oblakov pokukalo prijetno spomladansko sonce. Ga. Sonja in ga. Lojzka so nas prijazno sprejele in vodile po razstavi. Videli smo veliko pirhov, kokošk, piščančkov… Nad razstavo smo bili navdušeni. Po ogledu so nas pogostili s slastno potico in sokom. Zahvalili smo se za prijaznost. Ker je sonce prijetno sijalo, smo si ogledali še Vipavski križ. Všeč so nam bile ozke gase in urejene hiše. Vmes je padlo nekaj dežnih kapljic, a je vreme zdržalo do našega prihoda nazaj v Vipavo.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3940,3941,3942,3943,3944,3945,3946,3947,3948,3949,3950,3951,3952,3953,3954,3955,3956″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri