Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Počitniški “odklop”

V zadnjih avgustovskih dneh smo si privoščili dva izleta. Prvemu lahko rečemo tudi ekskurzija, saj smo se odpravili na ogled Topilnice v Idriji. Od bližje smo si pogledali razvoj topilnice skozi zgodovino, uporabo živega srebra v znanosti, medicini, … Po ogledu in sprehodu po centru mesta, smo se okrepčali s tradicionalnimi Idrijskimi žlikrofi.

Drugi izlet smo skupina varovancev in zaposlenih preživeli v sproščujočem poletnem vzdušju na naši prelepi obali. Klepet ob kavi, sprehod ob morju sta nas napolnila s sončno energijo in zagonom za začetek novega delovnega obdobja.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2975″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri