Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pohod po Gregorčičevi poti s III. pohodniško skupino

Lep in topel spomladanski dan nas je zvabil v kraje, kjer je služboval Simon Gregorčič. Krajani Gradišča nad Prvačino so po njem poimenovali pešpot in jo opremili s tablami, ob katerih smo izvedeli veliko o življenju tega priljubljenega pesnika in duhovnika. Med hojo po vinogradih in sadovnjakih smo uživali v toplem soncu in opazovanju cvetočih češenj, ob tamkajšnjem krajevnem domu pa smo si vzeli čas tudi za malico. Preživeli smo lep športno – kulturni dan!

[lsvr_gallery_cpt gallery=”916″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri