Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pot na Otliško okno s 4. pohodniško skupino

V petek, 15. 4. 2016, nas je pomlad zvabila kar v našo prelepo okolico in šli smo pogledat, če je Otliško okno še vedno odprto. Ker nam je koprensta oblačnost dajala prijetno senco, smo nekoliko lažje premagali vzpon do vrha. Na čelu skupine nam je motivacijo dajala tudi simpatična sosedova psička, ki nas je vso pot zvesto spremljala. Pri Oknu smo si privoščili malico iz nahrbtnikov, vodnica Hermina pa je »po planinsko« krstila Janeza, novega člana 4. pohodniške skupine. Pot po Gori smo nadaljevali v smeri Cola in občudovali cvetoče avriklje, vijolice ter pravkar ozelenelo drevje.  Pod daljnovodom smo se spustili nazaj v dolino proti Ajdovščini, kamor smo se popoldan utrujeni, a zelo zadovoljni vrnili v našo enoto.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1099″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri